Paste cu sos de rosii si ciuperci

de deyutzky in Spaghete, 18 Mar 2015 | 5866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aprox.250 g paste
  • 1 borcan de ciuperci (280 g)
  • 1 rosie
  • 1-2 pahare suc de rosii
  • 5 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • ulei
  • branza sarata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de rosii si ciuperci:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe plic. Intre timp taiem marunt 4 catei de usturoi (ultimul il lasam deoparte) si ii punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei incins. 

Adaugam ciupercile spalate si scurse de apa si le calim impreuna cu usturoiul.

Spalam si taiem rosia cuburi foarte mici si o punem in tigaie. Adaugam sucul de rosii, sare si piper dupa gust si amestecam. 

Usturoiul ramas il dam pe razatoarea mica si il punem in sos. Lasam sosul sa fiarba cateva minute la foc mic.

Dupa ce pastele sunt fierte, le scurgem de apa si le adaugam treptat in tigaie, amestecand timp de 1-2 minute. 

Le servim cu branza sarata sau simple. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de rosii si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spaghettini cu ton si legume